Dina

Height
5'7" (170 cm)

Weight
141 lbs (64 kg)

Fighting styles
Wrestling, Nude, Topless, Trib, Erotic
Dina
Dina
Dina
Dina
Dina
Dina
Dina
Dina
Dina
Dina
Dina
Dina
Dina
Dina
Dina
Dina
Dina
Dina
Dina
Dina
Dina
Dina
Dina
Dina
Dina
Dina
Dina
Dina

Dina's Videos

Dina vs. Vera TD1232 | 17:53
20 days ago
Dina vs. Loris TD1221 | 20:35
46 days ago